Цей десерт від Юлії Висоцької нагадує сирно-шоколадний мус. Він готується з нежирного сиру, мигдалевого печива, какао-порошку, цукру та кави.
Сирний капучино з мигдальним печивом
Складові:
- нежирний сир – 250 г
- мигдальне печиво – 3 шт.
- какао-порошок – 4 ч. л.
- цукор коричневий – 2 ч. л.
- кава мелена – 2 ч. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Приготувати міцну каву-еспресо, розчинити в ній цукор.
- Невеликими порціями, безперервно перемішуючи, влити 30 мл еспрессо в сир, так щоб вийшла кремова консистенція.
- Мигдальне печиво подрібнити в ступці в борошно.
- У велику чайну чашку насипати трохи подрібненого печива, 1 ч. ложку порошку какао (краще просіяти через невелике сито), потім додати половину кавового сиру.
- Укласти шар залишків печива, знову посипати какао, зверху викласти сир, розрівняти його і присипати какао.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" писав, як приготувати латте без кавової машини. Ми також ділилися рецептом італійського кавового десерту афогато.
Дивіться відео, чим небезпечна вулична кава: