Тим, хто любить фастфуд, але переживає за фігуру або дотримується посту, рекомендуємо перейти на ці ситні і дуже смачні бургери без зайвих калорій.
Пісні бургери
Інгредієнти:
- Булочки для бургера – 2 шт.
- Нут – 2/3 склянки
- Висівки – 1 ст.л.
- Вівсянка – 2 ст.л.
- Червона цибуля – 1/2 шт.
- Спеції – за смаком
- Кетчуп – за смаком
- Гірчиця в зернах – на смак
- Огірок – 4 кружечки
- Помідор – 2 кружечки
- Листя салату – 2 шт.
- Листя базиліка – 2 шт.
- Борошно для панірування котлет – 2 ст.л.
- Рослинна олія – для смаження котлет
Рецепт приготування:
1. Залити нут холодною водою, довести до кипіння і варити протягом 40 хвилин. Злити рідину і остудити.
2. Вівсянку швидкого приготування залити невеликою кількістю окропу і залишити на 5 хвилин.
3. Готовий нут викласти до чаші для блендера, додати висівки, натерту цибулю і запарену вівсянку. Посолити і поперчити за смаком, подрібнити в пюре.
4. Вологими руками сформувати дві плоскі котлети і обваляти їх у борошні. Розігріти сковороду з рослинним маслом і обсмажити котлети до золотистого кольору з двох сторін.
5. Булочки для бургерів розрізати навпіл. Змастити з одного боку кетчупом і французькою гірчицею в зернах. Накрити листками салату. Зверху викласти котлети, базилік, кружечки огірків і помідорів. Накрити другою половинкою булочки і подавати.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як запекти картоплю з грибами. Ми також ділилися рецептами пісного горохового супу.
Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами: