Рецепт конвертиків з листкового тіста з малиново-шоколадною начинкою. Для цього десерту можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди.
Слойки з малиною і білим шоколадом
Інгредієнти:
- 500 г листкового тіста
- 200 г малини
- 8 шматочків білого шоколаду
- рослинна олія
- 1 яйце
- цукор
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Готове листкове тісто розморозити і розрізати на 8 квадратів.
- Викласти на кожен шматочок тіста по 6-7 ягід малини. Посипати нарізаним білим шоколадом.
- Скласти квадратики по діагоналі так, щоб вийшли трикутники. Краї добре защипати і притиснути виделкою.
- Деко для випічки застелити пергаментним папером, змастити оліцєю і викласти трикутники з тіста.
- Покрити слойки збитим яйцем, присипати цукром і відправити до розігрітої до 180 градусів духовки на 20-25 хвилин.
- Перед подачею трохи остудити.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом блонди з малиною і карамельним шоколадом. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати клафути з малиною і персиками. Ми також розповідали, як спекти малиновий тарт з білим шоколадом.
Дивіться відео, де знайти якісний шоколад в Україні:
Читайте також: