Ситний пиріг з листкового тіста з ковбасою, картоплею, сиром і яєчною заливкою можна подавати на сніданок або вечерю.
Пиріг з картоплею і салямі
Інгредієнти:
- 300 г листкового дріжджового тіста
- 70 г салямі
- 2 картоплини
- 2-3 яйця
- 1/2 склянки молока
- 100 г сиру
- сіль
- мелений перець
Рецепт приготування:
1. Розморожене листкове тісто розкачати і відправити до застеленої пергаментом форми діаметром 26-28 см. Наколоти виделкою.
2. Викласти шар ковбаси, зверху розкласти дуже тонко нарізану картоплю без шкірки. Повторити шари.
3. Збити виделкою молоко і яйця, приправити за смаком. Додати тертий сир. Вилити заливку зверху на картоплю.
4. Випікати пиріг в розігрітій до 180 °С духовці до золотистого кольору. Це займе 30-40 хвилин. Перед подачею остудити.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом французького тарта з яблуками. Ми також розповідали, як спекти дієтичний гарбузовий пиріг.
Дивіться відео, як приготувати піцу з морепродуктами: