Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Запечена сирна паска з родзинками: рецепт Даші Малахової

Даша готує паску з родзинками і волоськими горіхами

Сирна паска запечена. Фото: dashamalahova.com
Сирна паска запечена.
Фото: dashamalahova.com

Если вы празднуете Пасху, куличи и творожные пасхи обязательно должны присутствовать в эЗЯкщо ви святкуєте Великдень, куличі і сирні паски обов'язково повинні бути присутніми цього дня на вашому столі. І навіть якщо у вас є свій, перевірений поколіннями родинний рецепт, спробуйте приготувати святкову паску по-новому – наприклад, за родинним рецептом Даші Малахової. Вам обов'язково сподобається!

Сирна паска запечена

Інгредієнти:

  • 1/2 кг сиру
  • 75 г вершкового масла
  • 1/2 склянки картопляного крохмалю
  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 склянки родзинок
  • 1/2 склянки волоських горіхів
  • 5 яєць (2 жовтки + 3 яйця з білками)
  • оливкова олія
  • цедра 1/2 лимона
  • щіпка ваніліну

Для глазурі:

  • 1 склянка цукрової пудри
  • трохи лимонного соку
  • 1/2 стручка ванілі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Розм'якшіть вершкове масло, вийнявши його заздалегідь з холодильника.
  2. Промийте ретельно родзинки.
  3. Подрібніть в блендері волоські горіхи.
  4. Перекрутіть на м'ясорубці сир, додайте до сирної масу розм'якшене вершкове масло і ретельно все перемішайте.
  5. Збийте яйця з цукром. Введіть в збиті яйця крохмаль, ванілін і цедру, не перестаючи перемішувати.
  6. Додайте до сирної маси збиті з цукром і крохмалем яйця і знову ретельно перемішайте.
  7. Додайте до маси родзинки, волоські горіхи і акуратно перемішайте.
  8. Наповніть приблизно до половини обсягу форму, попередньо змащену оливковою олією. Випікайте паску 40 хвилин (залежно від розміру форм) при температурі 180 °С.
  9. Для глазурі змішайте віночком цукрову пудру, лимонний сік і насіння ванілі. Покрийте сирні паски і прикрасьте марципановими квітами.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом гарячих хрестових булочок від Даші Малахової і рецептом панеттоне від Юлії Висоцької. Сайт "Сегодня" також писав, як пофарбувати яйця буряковим соком.

Дивіться відео, як пофарбувати крашанки:

Всі подробиці в спецтемі Великдень 2018

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів