Головна Сьогодні

Сніданок вихідного дня: рецепт млинцевого торта з сирно-сметанним кремом

Торт із млинців можна зробити ввечері і поставити на ніч у холодильник

Млинцевий торт зі сметанно-сирною начинкою готується навіть простіше, ніж традиційні українські налисники. Вам потрібно буде посмажити тонкі млинці на молоці і прошарувати їх солодким кремом.

Перед подачею десерт можна прикрасити свіжими ягодами або фруктами, шоколадною стружкою, кондитерської посипкою або цукатами.

Млинцевий торт зі сметанно-сирним кремом

Млинцевий торт з кремом
Млинцевий торт з кремом
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 192 ккал на 100 г

Складові:

Для тіста:

  • 2 склянки борошна
  • 2 склянки окропу
  • 2 склянки молока
  • 4 яйця
  • 4 ст. л. рослинної олії + для смаження
  • 1 ч. л. солі

Для крему:

  • 250 г сиру
  • 300 г сметани
  • 3 ст. л. цукру
  • Ванільний цукор
  • Лимонна цедра

Дивіться відео, як зробити італійський рисовий пиріг:

Спосіб приготування:

  1. Яйця з сіллю збити в піну.
  2. Не перестаючи збивати, влити окріп. Маса сильно збільшиться в об'ємі.
  3. Продовжуючи збивати, всипати борошно. Потім влити молоко і олію. Перемішати все міксером.
  4. Посмажити тонкі млинці на змащеній олією сковороді. Вона повинна бути невеликого діаметру.
  5. Сир і 150 г сметани подрібнити блендером до однорідного стану. Додати цукор, ванільний цукор, лимонну цедру і залишки сметани. Добре збити.
  6. Взяти 16 млинців, змастити кремом і за бажанням полити домашнім полуничним соусом .

На замітку

Торт можна подавати відразу, можна приготувати заздалегідь і залишити в холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами десертних соусів до пирогів і штруделів .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти