Легкий, соковитий і свіжий салат. Ви можете додати до нього сир: фету, вершковий, козячий, моцарелу або тертий пармезан.
Салат із зелені з овочами
Інгредієнти:
- великий пучок салатного міксу
- 1-2 молоді моркви
- 100 г помідорів чері
- 5 штук. редису
- 2-3 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. лимонного соку
- сіль, мелений перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Салатне листя замочити на півгодини в холодній воді. Обсушити, порвати руками в миску.
- Зверху розкласти розрізані навпіл помідори чері.
- Моркву почистити, тонко нарізати за допомогою овочечистки або гострого ножа.
- Редиску нарізати кружечками. Додати до салату разом з морквою.
- Заправити салат оливковою олією і лимонним соком. Посолити і поперчити.
- Подавати разом з хрустким свіжим хлібом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Ми також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати теплий салат з курячого філе і овочів.
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: