Квасоля – ідеальний інгредієнт для будь-якого зимового салату. Вона багата на білок і клітковину, а за кількістю міді і цинку, які вважають елементами жіночої краси, квасоля перевершує більшість овочів.
Салат з квасолею, шинкою і сухариками
Інгредієнти:
- Квасоля червона – 1 склянка
- Огірки – 2 шт.
- Бекон – 100 г
- Корн-салат – 20 г
- Кріп – невеликий пучок
- Сухарики житні – 30 г
Для заправки:
- Майонез – 1 ст.л.
- Сметана – 1 ст.л.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль, перець
Рецепт приготування:
- Квасолю відварити до готовності. Бекон нарізати тонкими смужками і обсмажити.
- Огірки нарізати соломкою. Корн-салат промити, обсушити. Сухарики можна купити готові, а можна приготувати самостійно, посушити в духовці скибочки хліба, і натерти їх часником.
- Для заправки змішати майонез, сметану, розчавити зубчик часнику. Додати сіль, перець. Ретельно перемішати.
- З'єднати всі інгредієнти, заправити.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вітамінний салат з квашеної капусти з журавлиною. Сайт "Сегодня" також ділився рецептами салатів з буряка.
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:
Читайте також: