До Нового року залишається трохи менше трьох тижнів, а тому саме час подумати про святкове меню. Символ прийдешнього 2015 року за східним календарем – синьо-зелена Коза (або ж Вівця), до того ж ще й дерев'яна. Щоб добре "зарекомендувати" себе в її очах, треба ставити на стіл побільше овочів, грибів, коренеплодів і фруктів, все-таки коза – тварина травоїдна. Про козлятину краще забути, з м'ясного підійдуть страви з курки, індички або кролика. Риба і морепродукти, а також різноманітні сири теж будуть доречні, та й хліб з різною випічкою припадуть символу року до душі. Десерти вибирайте ті, у складі яких є молоко, сир або йогурт. Як напої Коза оцінить вино або свіжовичавлені соки. Декоруючи святковий стіл, можна використовувати прикраси з дерева, столові прилади з нього ж (наприклад, сільничку і перечницю), букетики із зелені, зелені й сині серветки.
По клику – большое изображение.
Читайте також:
- Ціни в українських магазинах зростають щотижня
- Українці переходять з форелі та лосося на дешеву заморожену рибу
- Депутати Київради посварилися через хліб
- Де в Києві будуть торгувати недорогими продуктами
- Підсумки року в Криму: вина та горілки стало менше, а продукти подорожчали на третину
- Їжа для новорічного столу подорожчала в півтора рази