Що з'їсти, щоб не поправитися взимку: секрети схуднення від П'єра Дюка

Взимку, коли на вулиці майже немає світла, організм людини потребує енергії і задоволення, які отримуємо в тому числі за допомогою їжі.

Багато хто помічав, що в холодну пору року апетит посилюється і ризик набрати зайві кілограми збільшується. Знаменитий французький доктор П'єр Дюка розповів секрети схуднення в зимовий час.

Сезон впливає на раціон і дієту

Реклама

Взимку, коли на вулиці майже немає світла, організм людини потребує енергії і задоволенні, які отримуємо в тому числі за допомогою їжі.

.jpg_184

Фото: instagram/dukanofficial

Реклама

Які дієтичні продукти можуть підняти настрій в негоду

"Використовуючи мій метод дієти, у вас немає обмежень у кількості продуктів: ви можете їсти їх стільки, скільки захочете", – зазначив Дюкан.

За його словами, такий спосіб харчування призводить до приємного відчуття наповненості. Ви не відчуваєте себе "порожніми".

Реклама

Крім того, під час дієти з його системі ви можете себе балувати.

"Наприклад, я обожнюю лосось. Не відмовляйте собі в улюблених продуктах! При цьому важливо не просто насолоджуватися ними, але привчити себе до приготування їжі. Не купуйте додому готові страви з супермаркету – просто підберіть хороші інгредієнти, які будуть вам досконально відомі, приготуйте до ним смачний соус, гарячий. І обов'язково їжте сидячи, перетворюючи споживання їжі в трапезу. Не їжте, що називається, між однією і іншою дверима, бігаючи і метушачись", – рекомендує доктор.

Як правильно вибирати їжу, щоб не поправитися

"Мої рекомендації – це відсутність дієти! Але виключіть хліб. Тільки уявіть: сидите ви за столом, чекаєте зміни страв, берете собі шматочок за шматочком – і в підсумку з'їдаєте набагато більше мучного, ніж ви планували", – радить Дюкан.

.jpg_185

Фото: instagram/dukanofficial

При цьому доктор рекомендує з усіх видів алкоголю вибрати один келих хорошого вина. "Але тільки один! І половина порції десерту. А в іншому їжте, як і скільки хочете!" – Додав він.

Яка відмітна звичка французів в їжі

"Ми готуємо. Ймовірно, набагато більше, ніж жителі інших країн. А адже коли ми самі створюємо страви, ми чудово розуміємо, що в них має перебувати: скільки солі, скільки масла в їжі – ми можемо це контролювати і харчуватися усвідомлено", – запевняє Дюкан.

Що важливо робити тим, хто почав худнути

Знаменитий француз рекомендує прислухатися до потреб вашого організму і тіла.

.jpg_186

Фото: instagram/dukanofficial

"Коли ми піклуємося про свою стрункість, ми не можемо "наказати" організму надати собі певну форму: тіло саме худне там, де вважає за потрібне. Тому складно дати тут конкретну відповідь. Важливо знати потреби свого тіла і стежити за ним. Я, наприклад, зауважив, що уникаючи цукру, ми починаємо худнути в області живота", – зазначив Дюкан.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти