Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Груші допомагають бути стрункішим – вчені

Одна середня груша містить майже 24% рекомендованої добової норми клітковини

Груша допоможе уникнути ожиріння. Фото: polzavred.ru
Груша допоможе уникнути ожиріння.
Фото: polzavred.ru

Американські вчені з університету Луїзіани встановили, що вживання груш пов'язано з більш низькою масою тіла. В ході випробувань виявлено, що люди, які регулярно їдять груші, мають на 35% менше шансів страждати від ожиріння, повідомляє viknaodessa.od.ua.

Більше того: наявність груш в раціоні пов'язано з високою якістю харчування. За словами фахівців, такий ефект викликаний наявністю в цих плодах великої кількості клітковини, вітаміну С, магнію, міді і калію. Так, одна середня груша містить майже 24% рекомендованої добової норми клітковини, 190 мг калію. А калорійність плода складає всього 100 калорій.

Груші також не містять жиру, холестерину і натрію, тому є відмінним дієтичним продуктом, кажуть експерти.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів