"Якнормалізувати станмікрофлори ?Може,пити побільшекефіру абопрепаратівз бактеріями ?" — Степан Чумаков.
Здоров'якожного знас забезпечуєнормальна мікрофлора , аджевсі корисні речовини( мікроелементи і вітаміни )всмоктуютьсяз їжіворсинкамитонкого кишечника.Крім цього,мікрофлорапродукуєвітамін К,вітаміни групи В,відновлює імуннусистему.Томуви абсолютноправильноробите,щотурбуєтесяпро її стан .Якщов кишечнику починаються збої ,людина в першу чергувідчуваєдискомфорт,може страждати відзапоруабопроносу.Однак навіть принаявності симптомівдіагностуватиу себе захворюваннясамостійноне слід.Є підозри, щокишечникбарахлить ?Ідітьдо лікаря,обстежтесяі разом з нимвизначтеприйнятнийдлявас видтерапії.Безпостановки діагнозу,в загальному порядку,можна дати лишепоради по профілактиці .
1.Здобувайтенеобхіднібактеріїз кисломолочних продуктів , але не тількиз кефіру .Сир, сир,сметана,ряжанка,біойогурти , квас , дріжджовінапої,сквашенийвідваріз сухофруктів- джереланеобхіднихбактерій.
2.Нормакісломолочкуна день – до1л ( 1кг).Це не означає,щотреба випити1л кефірузалпомабо з'їстиодним махом1кг сиру .Нормазбираєтьсяз усього ,з'їденого задень.Щоб легше булозапам'ятати , вивчітьпроступриблизну схему :вденьможна вжити1стаканквасу/відвару,200гсиру зі сметаною ,1склянка кефіру,бутерброд з сиром .
Читайте також: