Буряк, морква, редис, капуста – якомога частіше готуй овочеві салати. Вони просто необхідні для повноцінного здорового харчування, пише "Единственная".
Старайся, щоб у твоєму щоденному раціоні завжди присутні овочеві салати.
Буряк
Ідеальний як в сирому, так і у відварному вигляді. Сирий буряк нарізати тонкою соломкою або натираємо на тертці. Поєднується з краснокачанной капустою, яблуками, болгарським перцем і редискою.
Селера
Найпростіший варіант: з каперсами і зеленню. Гарний у компанії з яблуками і волоськими горіхами або з курячим м'ясом. Присутність заправки з додаванням майонезу збагачує смак коренеплоду.
Морква
Королева салатів – будь то банальний капустяний, що називається у нас вітамінним, або салат з кошиками календули. Особливий смак моркви надає додавання невеликої кількості меленої кориці.
Редис
Класичний варіант – з зеленою цибулею і майонезом. Приготуй макаронний салат з тунцем, оливками і болгарським перцем. Заливка повинна бути відповідною: оливкова олія з лимонним соком.