Головна Сьогодні

Лайфхак: як створити вишукану страву зі звичайних продуктів

Звичні продукти в незвичному вигляді

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Звичайний солодкий йогурт можна легко перетворити в морозиво. Потрібні лише міні-шампури і справна морозилка. Кожен день можна готувати різне – хоч шоколадне, хоч бананове.

popsicle-1482979_960_720_01

Фото: pixabay.com

До речі, банани і шоколад чудово доповнюють один одного. Додайте трохи шоколадної пасти і у вас вийдуть банани з шоколадною начинкою. Вам знадобиться коктейльна трубочка і одноразовий шприц. За допомогою пластикової соломинки потрібно акуратно вийняти серцевину банана і наповнити його шоколадною пастою. Потім десерт потрібно трохи заморозити, щоб начинка не витікала. Після цього можна дивувати гостей оригінальним блюдом.

bananas-282313_960_720

Фото: pixabay.com

А ось рідних можна здивувати навіть звичайною яєчнею. Для цього вам знадобиться болгарський перець. Великий овоч слід нарізати не дуже тонкими кружечками і як в формочку вилити яйце. Такий яскравий сніданок зробить теплим навіть найхолодніший зимовий ранок.

eggs-2372112_960_720

Фото: pixabay.com

Нагадаємо, раніше ми ділилися лайфхаком, як легко витягти панна котту з формочок. Також сайт "Сегодня" писав про художника, який перетворює яєчню на витвори мистецтва.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти