Крім грибів, в начинку можна додати нарізані варені яйця, тушковану капусту, тертий сир або картоплю. Зі спецій підійдуть червоний гострий перець, паприка і чебрець.
Трубочки з грибною начинкою
Складові:
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 500 г печериць або інших грибів
- 1 цибулина
- 1 ст.л. борошна
- 3 ст.л. води
- 0.5 склянки сметани
- 2 ст.л. рослинної олії
- сіль перець
- щіпка мускатного горіха
- яйце
- кунжут
Рецепт приготування:
1. Очищену цибулю і гриби дрібно нарізати і обсмажити на олії.
2. Додати розведене у воді борошно і, помішуючи, довести до кипіння.
3. Додати сметану, сіль і спеції. Прогріти і зняти з вогню. Остудити начинку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Листкове тісто розморозити, розкачати і розрізати на прямокутники 13х10 см.
5. Викласти на кожен шматочок тіста трохи начинки, згорнути трубочками і змастити збитим яйцем. Присипати кунжутом.
6. Випікати пиріжки в розігрітій до 200°С духовці 20-25 хвилин. Перед подачею трохи остудити.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом швидкої піци на кефірі. Ми також розповідали, як приготувати картоплю з грибами по-селянськи.
Дивіться відео, які небезпечні знахідки можна виявити в покупних млинцях і пиріжках: