Деякі продукти дуже допомагають в профілактиці і лікуванні небезпечних хвороб
Названа найкраща їжа від раку і діабету
Дієтологи назвали найкорисніші продукти для лікування поширених серед українців хвороб : раку і діабету .
Отже , пропонуємо вам список кращих продуктів для того , щоб урізноманітнити раціон , а також зміцнити імунітет і вилікувати деякі хвороби.
У малині міститься антоціан ( рослинний пігмент ) , який підтримує вироблення інсуліну і контролює рівень цукру в крові , тим самим захищаючи від діабету .
Одна чашка в день в два рази знижує ризик захворювання на рак кишечника . Антиоксиданти , що містяться в чаї , к атехини , пригнічують розвиток ракових клітин .
Вчені Національного інституту з досліджень ракових захворювань США виявили , що у людей , які споживають велику кількість каротину ( пігменти , що містяться в моркві ) , в шість разів менше ймовірність розвитку раку шкіри .
Споживання природних жирів , наприклад , в лососеві або оливковій олії , підвищує рівень холестерину ЛВП . Крім того , в лососеві міститься велика кількість жирних кислот омега – 3 , які запобігають серцево – судинним захворювання м.
Креветки багаті на вітамін В12 , який робить кістки більш міцними і грає важливу роль в розвитку нових клітин . Крім цього , креветки є джерелом вітаміну D , важливого інгредієнта в складі кісток .
Згідно з дослідженням , жінки , які отримують не менше 30 грам цільного зерна в день , в два рази менше схильні до захворювання раку легенів . Чашка каші з чорницею – кращий захист від раку грудей.
Дослідники виявили , що 10 грам сиру Чеддер , Гауда або Моцарелла в день знижує рівень рН , що запобігає появі пошкоджень зубів .
Національний інститут здоров'я з'ясував , що у тих , хто споживає лютеїн ( знайдений в зелені ) , на 43 % менше ймовірність дегенерації жовтої плями .
Грейпфрут в день знижує розвиток раку легенів на 50 % . У грейпфруті міститься нарінгін , який допомагає знизити рівень ензимів , що провокують розвиток ракових клітин .
Крім того , що кава дає заряд бадьорості на 90 хвилин , чашка кави вранці – джерело антиоксидантів , які запобігають розвитку хвороби Альцгеймера більш ніж на 60 % .