Замість качки в цьому рецепті можна взяти індичку або курку. Із зелені відмінно підійдуть салати корн, айсберг і мангольд. Для заправки використовуйте оливкову, соняшникову або горіхове масло або їх суміш.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Салат з ккачи і овочів
Інгредієнти:
- 300 г вареного буряка
- 50 г сиру з блакитною пліснявою
- 1 готова качина грудка
- 1 груша з щільною м'якоттю
- 6 скибочок бекону
- 3 ст.л. рослинного масла
- 1 ст.л. меду
- 1 ст.л. діжонськой гірчиці
- 1 ч.л. бальзамічного оцту
- жменю кедрових горіхів
- салат корн
Рецепт приготування:
- Варений буряк почистити і нарізати кубиками.
- Грушу помити і почистити. Нарізати м'якоть кубиками.
- Такими ж шматочками нарізати качину грудку без шкіри і сир з цвіллю.
- Листя салату помити і порвати в миску. Додати буряк, грушу, качку і сир.
- Бекон нарізати на невеликі шматочки і обсмажити на сковороді до хрусткої скоринки. На цій же сковороді швидко підсушити кедрові горіхи.
- Додати бекон і горіхи до решти інгредієнтів.
- Приготувати заправку: збити оливкову олію, мед, гірчицю і бальзамічний оцет віночком.
- Полити салат заправкою, перемішати і відразу ж подавати.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як смачно приготувати м'ясо. Також ми ділились кращими рецептами святковихстрав до Різдва.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані крабові палички: