Яйця в тісті з беконом
Складові:
- тісто листкове бездріжджове (250 г) – 1 пласт
- яйце – 8 шт.
- тонко нарізаний бекон – 100 г
- сир твердий – 100 г
- гірчиця – 3 ст. л.
- кріп сушений – 1 ч. л.
- сіль морська – ½ ч. л.
Рецепт приготування:
1. Духовку попередньо розігріти до 200 °С.
2. Бекон викласти на деко і обсмажити в розігрітій духовці до золотистого кольору.
3. Тісто розкачати, розрізати на чотири частини, укласти в чотири невеликі вогнетривкі форми, так щоб дно і стінки були покриті тістом, і відправити на кілька хвилин в розігріту духовку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Сир натерти на тертці і більшу частину перемішати з гірчицею.
5. Форми з тістом вийняти з духовки, розкласти в них сирно-гірчичну начинку.
6. Розбити в кожну по 2 яйця, покласти по кілька шматочків бекону.
7. Зверху присипати натертим сиром.
8. Повернути форми в духовку і запікати яйця 12-15 хвилин.
9. Готову страву посипати кропом і сіллю.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як запекти яйця в авокадо. Крім цього, ми ділилися рецептом класичної шакшуки з овочами.
Дивіться відео, як приготувати білковий сніданок фул медамес: