Картопляна запіканка з грибами – це ситне і смачна страва з мінімальними витратами.
Картопляна запіканка з грибами
Інгредієнти:
- 300 г солоних грибів
- 3-4 картоплини
- 2 цибулини
- 100 г сметани
- 1 ст.л. борошна
- сіль перець
- рослинна олія
- 50 г тертого сиру
Рецепт приготування:
1. Картоплю помити щіткою і відварити в шкірці до напівготовності. Остудити, почистити і нарізати кружечками.
2. Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковороді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
3. Солоні гриби нарізати скибочками і обсмажити на столовій ложці рослинного масла.
4. На дно форми для запікання викласти половину нарізаної картоплі. Посипати сіллю і перцем. Зверху розподілити смажену цибулю і гриби. Викласти залишився картопля.
5. Змішати сметану з борошном, посолити і поперчити. Намазати цією сумішшю картоплю, потім посипати тертим сиром.
6. Відправити в розігріту до 180 °С духовку на 30 хвилин. За цей час картопляна запіканка з грибами повинна підрум'янитися.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувать солодку сирну запіканку з хурмою.
Дивіться відео, як приготувати колумбійський суп з картоплею: