Незважаючи на ранні розмови про шкідливість багатьох спецій і гострих особливо, гарвардські вчені, після тривалого спостереження за півмільйоном китайців і тим, як вони харчуються, визначили, що ті, хто вживав в їжу страви з гострими приправами, мали в три рази менше ризик померти передчасно, ніж ті, хто гостре не їв, пише "Ортодокс".
Це аж ніяк не означає, що гостре повністю захищає організм, проте точно відомо, що щоб зменшити ризик захворювань зі смертельним результатом – на цукровий діабет і серцеві захворювання, варто додавати в їжу каррі.
Щоб же вплинути на проходження раку, за даними дослідників, слід вживати свіжий перець чилі.
Раніше вчені назвали сім продуктів, які вбивають рак..
Читайте також:
- Дочка Майкла Джексона підтримала хвору на рак матір (фото)
- Рак дурень: надихаюча історія української моделі
- Вчені виявили, що провокує рак грудей
- Бен Стіллер дізнавшись про рак, звернувся за порадою до лікаря Роберта де Ніро
- Бен Стіллер розповів про боротьбу з раком простати
- Нобелівська премія з фізіології та медицини присуджена вченому з Японії
- Сім продуктів, які вбивають рак
- Чому медики не радять користуватися дезодорантами
- Вчені навчилися передбачати рак до його появи