Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Вісім страв, які збільшують ймовірність ожиріння

Ініціатори спостережень провели аналіз самих часто вживаних страв, завдяки чому експерти змогли скласти окремий перелік

Фото: likar.info
Фото: likar.info

Співробітники з клінічного центру в США склали список продуктів, які збільшують ймовірність набору зайвої ваги. Ці продуктові інгредієнти дуже популярні не тільки в закладах громадського харчування, а й на роботі, пише "Ортодокс".

Ініціатори спостережень провели аналіз самих часто вживаних страв, завдяки чому експерти змогли скласти окремий перелік.

Першу позицію зайняло арахісове масло і шоколадне молоко. За словами лікарів, енергетична цінність подібної їжі становить 2000 калорій на 680 грам. Таким чином, використання цих товарів еквівалентно добовому обсягу необхідної для людини енергії. Також в список шкідливих страв увійшли яловичі бургери, м'ясні фрикадельки, фаршировані феттуччіні, смажений плавлений сир, стейк і чізкейк.

Дієтолог Джейн Херлі, один з авторів досліджень, заявив, що надлишок жиру в організмі призводить до появи складних захворювань. Саме тому більшість країн світу всерйоз стурбована епідемією ожиріння.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів