"Гніздечка" з спагетті з фрикадельками
Складові:
- 115 г спагетті
- рослинна олія
- 2 великих яєчних білка
- 1/4 склянки дрібно натертого пармезану, плюс для подачі
- 1/4 склянки подрібненої моцарели
- 24 готових мітбола з яловичини
- 1 стакан соусу марінара або іншого томатного соусу
- сіль
Рецепт приготування:
1. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці; злити воду і промити.
2. Нагріти духовку до 200 °С. Змастити маслом 24 формочки для міні-маффінів.
3. У середній мисці збити яєчні білки разом з 1/4 чайної ложки солі. Додати спагеті і добре перемішати. Потім додати пармезан і моцарелу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Помістити по 1 столовій ложці пасти з сиром в кожну формочку для маффіни. Притиснути макарони на дно і боків, щоб вийшли "гніздечка".
5. Випікати до золотистого кольору, від 12 до 15 хвилин. Перекласти на блюдо.
6. Прогріти фрикадельки разом з томатним соусом. Додати в кожне "гніздечко" по одній фрикадельці і посипати тертим пармезаном.
Смачного!
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати гігантський мітбол зі спагеті.
Дивіться відео, як приготувати італійську пасту з морепродуктами: