Новини по #тегу
бісквіт
Щоб бісквіт вийшов пишним, треба добре збити білки і жовтки, а борошно обов'язково просіяти. Білки від жовтків слід відокремлювати дуже акуратно, щоб ні краплі жовтка не потрапило в білки, інакше вони не зіб'ються
Нічого азійського в цьому торті немає. Хіба що найніжніший "Янгольський бісквіт", повітряний вершковий крем і свіжа полуниця. Але автором десерту справді є японський кондитер Фуджі Ранемон
Плюс такого пирога в тому, що він готується трохи більше 30 хвилин, а за рахунок того, що в його рецептурі є кефір, він вийде соковитим і одночасно повітряним.
А люблять його за сполучуваність з будь-якою начинкою і за його ніжний вершковий смак
Велика кількість білків у рецепті забезпечують цій випічці неймовірний колір і легкість
Цьому бісквіту просочення не потрібне, він і без нього смачний. Але важливо дотримуватися пропорції інгредієнтів
Бісквіт можна подавати просто так чи використовувати для приготування тортів і десертів
Прикрасьте святковий стіл вишуканими десертами
Перевіряйте термін придатності розпушувача і використовуйте правильну форму для випікання
Це не просто смачно, шоколад - ще й прекрасний афродизіак
За цим рецептом виходить дуже гарний тришаровий торт
Рецепт класичного домашнього бісквіта
Рецепт смачного домашнього бісквіта з волоськими горіхами
Рецепт смачного бісквіта на апельсиновому соку
Головне в приготуванні бісквіту - добре збити білки
Рецепт смачного святкового торта
Рецепт смачного десерту з вишнею та шоколадом
За цим рецептом виходить м'який, розсипчастий, ароматний корж
Готуємо популярне тістечко будинку
"Три молока" - один з найпопулярніших десертів у світі