У Нью-Йорку нове віяння – їсти сире тісто. Престижний район Грінвіч Віледж здивував чергою до кондитерської, де продають солодке сире тісто – новий супермодний десерт.
Відзначається, що його можна спекти вдома, а можна з'їсти просто в кондитерській, як тістечко або морозиво.
Власниця закладу стала улюбленицею всього кварталу. Свій успіх вона пояснює дуже просто: "У цьому є якась ностальгія. Дитинство згадується, коли біжиш на кухню, де мама починає щось пекти. Облизуєш ложку, намагаєшся схопити шматок солодкого тіста. Такі відчуття з минулого роблять людей щасливими".
Зазвичай мами і бабусі забороняють дітям їсти сире тісто, адже воно може нашкодити. Тут повну безпеку продукції гарантують – бактерії не страшні. Ніякого сальмонельозу ніхто підчепить: яйця пастеризовані, молоко кип'ячене, а мука прогріта за високих температур.
Догодити намагаються всім клієнтам: смаків тесту і добавок до нього безліч.
Читайте також:
- Сюрприз в сосисці і капсула молока: як в Харкові створюють їжу майбутнього
- Німецький маковий пиріг "Зебра": простий рецепт смачного десерту
- 19 добрих справ "Сегодня": підлітки мріють працювати в цирку і робити людей гарнішими
- "Десерти як картини": харків'янка за допомогою 3D-принтера створює незвичайні торти
- Заборонені страви, які люблять зірки