В Україні почалася Масляна. Головна страва цього свята, звичайно ж, млинці. Журналісти програми "Ранок з Україною", яка виходить по буднях о 6:30 на телеканалі "Україна", дізналися, чи дозволяють собі зірки поласувати млинцями, які начинки люблять найбільше, і хто з зірок до Масляної готується за два тижні.
Зірки далеко не відразу готові зізнатися, чи ласують вони млинцями з різноманітними начинками. Так, наприклад, солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська спочатку вилаяла журналістів, а потім запропонувала свій цікавий варіант улюбленої страви:
"Ось навіщо ви зараз про це говорите? Мені захотілося млинців! Але я люблю такі поєднання – якщо млинець солоний, в ньому повинна бути солодка начинка, або ж якщо сам млинець солодкий – солона начинка".
Ось так! Зірки вміють дивувати! Деякі навіть власноруч смажать млинці, використовуючи оригінальні рецепти, а хтось знає, де можна придбати найсмачніші.
"Я млинці люблю, але більше у мене люблять дівчата, у мене ж ціла армія дівчат вдома, – поділився шоумен Дядя Жора. – А прибирати потім все це мені – це борошно, цукор по всій кухні, але млинці татові зробили".
Телеведуча Світлана Вольнова до Масляної готується заздалегідь:
"За два тижні до Масляної я нічого не їм, щоб тиждень потім ходити в усі ресторани і їсти ці млинці, а готувати вдома... стоїш пів дня, перевертаєш і думаєш:" Ну навіщо, краще десь купити".
А ось для народного артиста України Павла Зіброва особливого значення немає – купувати чи готувати млинці, головне, щоб було смачно і за правилами.
"Млинці, як і вареники, можна їсти з чим завгодно, навіть з цвяхами, найголовніше, щоб було відповідне тоненьке, гарне тісто", – коментує Павло Зібров.
Рецепт ідеальних млинців журналісти телеканалу "Україна" несподівано отримали від людини, яка у всіх кліпах демонструє хорошу фізичну форму. Виявляється, Олег Серафін з групи RUMBERO'S в млинцевих справах справжній профі!
"Щоб вони не прилипали, треба в саму масу додати трохи масла. І не дуже багато борошна, щоб все ж була така в'язка рідина. Але не переборщіть з маслом, тому що вони почнуть горіти", – дав пораду учасник групи RUMBERO'S Олег Серафін.
З тістом розібралися, а от що стосується начинок, тут артисти теж не дуже вибагливі. Так, наприклад, Даша Астафьєва буде щаслива як звичайному солодкому варенню з яблук, так і солоним делікатесам.
"Мої улюблені – з червоною ікрою, але з яблучним джемом теж класні!", – поділилася співачка і актриса Даша Астаф'єва.
Масляна тільки почалася, тому на пошуки свого ідеального смаку у вас ще цілий тиждень!
Дивіться програму "Ранок з Україною" по буднях о 6:30 на телеканалі "Україна".
Раніше ми також розповіли, про що шкодують українські зірки.