У суботу, 30 травня, на телеканалі СТБ відбувся чотирнадцятий випуск проекту "МастерШеф. Професіонали". Учасники готували страви для тих, хто підтримує баланс в цьому світі: Дарта Вейдера, Джокера, графа Дракули, Дейнеріс Таргаріен і Термінатора. Далі в матеріалі дізнайтеся, як пройшла битва чорних і хто покинув проект.
Про те, яким був 13-й ефір "МастерШеф. Професіонали", читайте тут.
У новому випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" 2-й сезон на битві чорних опинилися п'ятеро конкурсантів: Едуард Канарян, Віктор Самарак, Юля Жигуліна, Влад Міцкевич і Микита Алімов.
Щоб підготуватися до конкурсу, судді попросили спуститися з балкона всіх учасників, оскільки цього разу саме їм довелося допомагати з умовами.
На дошці були написані колонки з декількома продуктами, процесами, кухнями, забороненими девайсами і забороненими продуктами. Учасники з балкона підказували чорним фартухам, який продукт обов'язково повинен бути присутнім в страві, який процес і яка це буде кухня, а також який девайс і який продукт буде заборонено до використання.
Едуарду дали устрицю, емульгування, індійську кухню, заборонені – пінцет і часник. Віктору – легені, сувід, українську кухню, заборонені – сотейник і яйця. Міцкевичу попалися перепілка, жарка, китайська кухня, заборонені – сковорідка і вершки. Микиті дозволили використовувати сибаса, запікання, мексиканську кухню, заборонені – тістоміс і сметана. Юлі дісталася свиняча вирізка, сферифікація, італійська кухня та заборонені – скороварка і вершки.
Через зайве хвилювання Влад Міцкевич переплутав перепілку з півнем кокюле. І хоча його блюдо на виході вийшло досить хорошим, на таку непростиму помилку судді не змогли закрити очі. Таким чином, в 14-му ефірі "МастерШеф. Професіонали" покинув Влад Міцкевич.
На нашому сайті також читайте, як приготувати тилапію смачно: ТОП-5 рецептів.