У шостому випуску "МастерШеф. Професіонали", який вийшов у суботу, 4 квітня, на каналі СТБ, учасники будували високі вежі з крокембуша, готували десяток страв з домашньої птиці і билися на битві чорних фартухів. На битву чорних потрапили четверо: Юрій Побережник, Давид Даніелян, Максим Висоцький, Юлія Жигуліна. Дізнайтеся, хто покинув проект цього разу.
Нагадаємо, що минулого тижня кулінарне шоу залишила Світлана Берк . Вона програла битву чорних чотирьом учасникам.
На битву чорних фартухів потрапили четверо: Юрій Побережник, Давид Даніелян, Максим Висоцький, Юлія Жигуліна. Разом з учасниками за робочу поверхню встав і суддя Володимир Ярославський. Він готував з ними в однакових умовах, щоб довести, що конкурс реально виконати.
Під коробками-загадками учасники знайшли найпростіші домашні страви: фарширований перець, деруни з грибами, рибу під овочами, капусняк, вареники з картоплею. З тих же інгредієнтів, з яких складаються ці страви, учасникам потрібно було приготувати дві нових, зовсім не схожих на оригінал!
Юлії Жігуліній дісталася риба, тому суддям вона подала балантін із судака з морквяним соусом, а також філе судака з томатно-винним пюре, з креветками і обпаленими "човниками" з цибулі.
Давид Даніелян з капусняка приготував картопляно-морквяне пюре з полентою з пшонки з м'ясними брусочками і соусом жу; буженину з гірчичними зернами, капустяними чіпсами, зеленню у фритюрі і обсмаженими овочами.
Максим Висоцький переробляв деруни з грибами. Суддям він приніс картопляний гратен з картопляними чіпсами і куряче стегно в беконі, пюре з міксу грибів з соусом на основі грибного бульйону.
Юрій Побережник приготував варіацію на тему плову, а також свинячі стейки з тушкованими овочами і білими грибами в сметані. Судді порахували його два блюда занадто простими, тому Юрій покинув шоу.
Раніше ми публікували інтерв'ю з новою суддею "МастерШеф. Професіонали" Ольгою Мартиновською.