Всі думають, що знаменитості – це обов'язково гламур, пафос і захмарні гонорари за виступи! Журналісти "Зіркового шляху" вирішили розвіяти цей міф. І підібрали тих, хто не з чуток знає, як це – працювати за... їжу!
"Ми з Аллою Кудлай за величезне порося працювали. Потім за яйця", – розповідає український співак Павло Зібров.
Гастрономічні розрахунки з улюбленими артистами – далі читайте в матеріалі.
Ви, напевно, вважаєте, що дуже популярні актори грають у кіно або театрі тільки за гроші? А ось і ні. І приклад тому – одна з найвідоміших і популярних нині українських актрис, неперевершена Олеся Жураковська. І хоча за їжу, визнає, ніколи не працювала, досі може дозволити собі безплатно грати заради гарної ідеї або нових талантів.
"Все студентські роботи, в яких знімалася і досі знімаюся, якщо є час, я знімаюся безплатно, без гонорарів. Це принципова позиція. І потім, якщо мені дуже цікавий матеріал і це експеримент, я теж можу погодитися попрацювати", – говорить Олеся.
Зараз їй шлють цінні подарунки та навіть... гроші. А свого часу, не приховує зоряний психолог Наталія Холоденко, працюючи в університеті, вона іноді не гребувала брати за свою роботу смакоту від вдячних студентів.
"Ну, якісь могоричі, звичайно, пропонували", – розповідає Холоденко.
Та що там казати, коли вдячні клієнти досі обдаровують Наталю різними гастрономічними шедеврами!
На початку своєї творчої діяльності не соромилися працювати за їжу і музиканти DZIDZIO. Власне, як і сам артист. "А що? – каже. – Треба ж було з чогось починати".
"Я все життя такий трохи бартер. Колись за їжу працювали. Потім за щось, потім обмінювалися", – зізнається артист.
А ось народні артисти Богдан Бенюк та Анатолій Хостікоєв в 80-ті роки виступами за їжу в обідню перерву в гастрономах столиці в прямому сенсі годували свої сім'ї.
"Ось ми приїжджали, наприклад, на Дарницю, на вулицю Шолом Алейхема, 2. Гастрономи є на цій вулиці. І в одному гастрономі перерва з 13:00 до 14:00, а в другому – з 14:00 до 15:00. І ми приходили і з колективом гастроному працювали концерт. Вони їли бутерброди, сиділи дивилися, ми їм концертну програму давали протягом години. І там же потім переходили в сусідній гастроном. І за дві години ми відпрацьовували дві точки", – згадує народний артист України Богдан Бенюк.
Головний "шикидим" нашої країни 54-річний Віктор Павлік також ділиться задоволенням від виступів за жирненьких поросят на початку своєї кар'єри. Тоді виконавець не збирав головні концертні майданчики країни, як зараз. А їздив по селах і містах. Чи варто говорити, які гонорари тоді були в артиста?!
"Це було село, голова колгоспу... Я тоді мав виступати безплатно, це щось було благодійне. Але після концерту голова колгоспу вручив нам таку тацю – порося маленьке, молочне. І там ще якась картопля, сало, цибуля. Виходить, що виступав за це", – розповідає Віктор Павлик.
Чому Тоня Матвієнко свого часу виступала тільки за їжу, а Тімур Мірошниченко отримував замість гонорарів напої – дивіться далі в сюжеті:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, скільки українські зірки витрачають грошей на місяць. Також писали про те, на чому пересуваються українські селебріті.
Читайте також:
- Російських зірок театру не пустили на гастролі Україною
- Павло Зібров та група MOZGI розповіли, коли їх можна зустріти в київському метро
- Мовчав про це 40 років: перша дружина Павла Зіброва зрадила йому зі студентом
- "Я з ним не через гроші": Катерина Реп'яхова розповіла про їхні з Віктором Павліком кредити