Українська ведуча, фітнес-тренер і мотиваційний health-спікер Мирослава Ульянина розповіла, як приготувати корисний перекус – зелений сендвіч без хліба з тофу, авокадо і редькою.
Головним інгредієнтом цього перекусу є японський соєвий сир тофу. Він багатий білком, знижує рівень холестерину в крові, перешкоджає розвитку онкологічних захворювань, уповільнює процеси старіння і зміцнює кісткову тканину. Крім цього, тофу – хороше джерело кальцію і вітаміну В.
Для приготування сендвіча Мирослава радить вибирати тільки стигле авокадо. А листя салату рекомендує заміксувати зі шпинатом або мікрогріном.
Зелений сендвіч з тофу
Складові:
- 1-2 ст.л тхіну (паста з кунжуту)
- 1 стигле авокадо
- Листя салату
- Твердий тофу
- Кунжут
- Редька
- Рожева гімалайська сіль
- Мелений перець
Рецепт приготування:
- Тофу нарізати слайсами і підрум'янити на сковороді без масла або на кокосовій олії.
- На тарілку викласти готовий тофу, намазати тхіною.
- Зверху викласти зелень і розім'яте виделкою авокадо.
- Присипати кунжутом, сіллю і перцем. Зверху покласти скибочки редьки.
Нагадаємо, раніше Мирослава Ульянина ділилася рецептом зеленого смузі-боул. Ведуча також розповідала, як приготувати ситний і корисний смузі.