Жителів Дніпропетровська годували неякісним фаршем, який робили в антисанітарних умовах

3 лютого 2016, 17:52

События на ТК Украина

Правоохоронці накрили підпільний цех

З неякісної сировини і в антисанітарних умовах у Дніпропетровську готували м'ясний фарш. Підпільний цех викрили правоохоронці.

Реклама

Курячі лапи, шкіру і хрящі сумнівної якості спритники купували на стихійних ринках і переоброблювали на застарілому іржавому обладнанні. Ящики з готовим фаршем тримали прямо на підлозі, поруч з брудним одягом і хімічними засобами.

Всього правоохоронці вилучили 23 тонни сировини і готового продукту, і кілька тисяч пакетів для його фасування.

"Встановлено, що вироблений з недоброякісної сировини м'ясний фарш надходив в торговельну мережу регіону та суміжних областей, відходи виробництва утилізувалися з порушенням діючих екологічних норм. Недоброякісна продукція направлена на експертизу", – повідомив керівник прес-центру СБУ в Дніпропетровській області Ігор Воловик.

В тренді
Пограбували і зґвалтували. У Нікополі вбили відому волонтерку Анжелу Мончинську – ЗМІ

Цю та інші новини ви можете подивитися у випуску інформаційної програми "События" на каналі "Україна".

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти