На Закарпатті взялися за еко-часник

24 травня 2017, 17:25

События на ТК Украина

Свою справу організували фермери-любителі

На Закарпатті почали вирощувати еко-часник. Місцеві фермери-любителі почали з двох гектарів, а тепер збільшують площі. Перший урожай зібрали минулого літа – тоді з гектара отримали чотири тонни при запланованих семи. Самі фермери пояснюють, на українському ринку вітчизняного часнику вистачає на півроку. Потім – везуть з-за кордону. До слова, майже весь торішній урожай викупили місцеві супермаркети і ресторани.

Реклама

В тренді
Шкільний скандал у Харкові: зустріч з АТОвцями закінчилась звинуваченнями у фашизмі

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти