Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Рефері зізнався, що помилився з достроковою зупинкою бою Ковальова з Уордом

18 червня 2017, 12:42

Суддя пропустив удари нижче пояса з боку американця

Фото AFP

Фото AFP

РеферіТоніВіксзізнався,щопропустивударинижчепоясаз бокуамериканцяАндреУордавбою-реваншізросіяниномСергіємКовальовиміпомиливсяз достроковоюзупинкоюпоєдинку.

КовальоввсуботупрогравУордувбоюзатитулиWBA(Super),IBFіWBOвнапівважкійвазі.Віксу восьмомураундізупинивбійпіслятого,якКовальовпропустивударнижчепоясаіщесеріюударів.Росіянинпіслябоюзаявив,щоне зрозумівданерішеннясудді
.

"Я подививсяповториіповиненвизнати,щояпомилився-япропустивударинижчепоясаз бокуУорда.Язупинивбійчерез те,щоКовальовне захищався.Якбиябачив,щоударибулинижчепояса,ябне зупинивбій",-написавВіксвсвоємумікроблозі в Twitter.

Реклама

ПромоутерКовальоваКетіДуваранішезаявила,щоподастьпротестнарезультатдругогобоюзУордом.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...