Капітана "Реала" дискваліфікували на два матчі Ліги чемпіонів

28 лютого 2019, 21:21

Футболіст навмисне заробив попередження, щоб пропустити матч-відповідь з "Аяксом"

Серхіо Рамос

Серхіо Рамос / Фото: AFP

Дисциплінарний комітет УЄФА виніс рішення з приводу капітана мадридського "Реала" Серхіо Рамоса. Його дискваліфікували на 2 матчі. Таким чином, він пропустить матч-відповідь з "Аяксом" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і першу чвертьфінальну гру, якщо "Реал" пройде в наступний раунд.

Іспанець отримав жовту картку в кінцівці першого матчу 1/8 фіналу ЛЧ з "Аяксом" (2: 1). В УЄФА вважають, що він зробив це навмисно, щоб "обнулитися" перед чвертьфіналами.

Після гри 32-річний гравець натякнув, що навмисне отримав жовту картку на 89-й хвилині (мадридці забили переможний гол на 87-й). Пізніше він заявив, що отримав попередження ненавмисно.

Реклама

Його також оштрафували на 1500 євро. У разі рецидиву його можуть додатково дискваліфікувати ще на одну гру.

Нагадаємо, що на початку січня 2019 року Серхіо Рамос провів 800-й матч в кар'єрі. Капітан "Реала" починав свою кар'єру в "Севільї".

В тренді
Довгоочікуване "Класико"! Онлайн матчу "Шахтар" – "Динамо"

До речі, напередодні Нового року Серхіо Рамос встановив особисте досягнення. Капітан "Реала" вперше в кар'єрі не заробив жодного видалення за рік. У 2018 році Рамос отримав 24 жовті картки, але жодного разу не був вилучений з поля.

На вихідних "Реал" проведе "Ель-класико" проти "Барселони"

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти