З початком нової парламентської сесії оновилося меню в легендарній їдальні Верховної Ради.
Серед традиційних українських страв: котлета по-київськи за 45 гривень, оселедець під шубою – 32 гривні і зрази – по 18.
Бутерброд з червоною ікрою, філе сьомги, підсмажені тигрові креветки з помідорами чері – значно дорожчі: від п'ятдесяти п'яти до ста шістдесяти гривень.
Десерти продаватимуть по 45 гривень, напої – від 12. Таким чином, середній чек за парламентський обід складатиме 180 гривень.
Раніше ми писали про найпопулярніші страви в їдальні Ради. Так, найбільш популярні страви в їдальнях Верховної Ради – український борщ з пампушками, грибна юшка і котлети, розповів журналістам директор державного підприємства "Їдальня" Управління справами апарату Верховної Ради Микола Бобренко.
Як повідомив Бобренко, на підприємстві працюють два виробництва, які готують страви для трьох столових і декількох буфетів Верховної Ради, в тому числі їдальні "під куполом".
Також повідомлялося, що їдальня Верховної Ради почала обслуговувати простих українців.
Читайте також:
- В одній зі шкіл Дніпра діти змушені обідати в воді
- Верховна Рада повернулася до роботи: караул біля прапора і ремонт-невидимка
- Комітет з прав людини погодив законопроект про реєстрацію місць проживання переселенців з Донбасу і Криму
- Рада відкрила доступ до результатів клінічних випробувань ліків
- Старт нового політсезону: які завдання стоятимуть перед Верховною Радою
- Шлях до незалежності України: "котлета по-київськи" від Буша і спроба Москви врятувати СРСР
- Вибори по-старому: чому можна не чекати перезавантаження ЦВК і скасування мажоритарки
- Інтерв'ю з Іриною Луценко: "Я пішла в політику через арешт чоловіка"