Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Ректорська з вершковим маслом" – хіт презентації в ЕКО-крамничці "ПоплавОК"

8 липня 2015, 10:48

Актуально

Неймовірно смачно пройшла презентація фермерських продуктів у крамничці "ПоплавОК".

Гості були зачаровані ароматними ковбасами на будь-який смак. Столи ломилися, а очі розбігалися. "Все таке смачне, не можу визначитися, що взяти на вечерю для сімї", – поділився враженнями гість Володимир.

Продукція, яка представлена в крамничках "ПоплавОК" набирає популярності. Філософія проста – "Вироблено в Україні" . Головною родзинкою цієї смакоти стала улюблена ковбаса Михайла Поплавського "Ректорська з вершковим маслом".

Реклама

poplavok2

Були представленні й інші новинки. Серед ковбас: "Гетьманська", "Лікарська", "Молочна", "Любительська", "Гриль", "Ковбаска з баранини", "Дрогобицька", "Львівська", "Елітна", "Домашня", "Ковбаска зі свинини" та багато інших. Улюблені сардельки і сосиски: "Шкільні", "Кроха", "Капітошка", "Молочні" та підчеревина з бужениною.

"Готують ковбасу справжні професіонали, які ретельно стежать за чистотою робочого місця, інструментів, температурою повітря у приміщенні,. У цеху встановлено нове сучасне, високопродуктивне німецьке обладнання ХХІ ст.", – розповів технолог на виробництві Роман Аванесов.

poplavok3

В тренді
Ураганний вітер і грози: чого чекати від погоди 28 травня (карта)

Реклама

"Для виготовлення ковбасних виробів використовуються свинина, яловичина, баранина та м'ясо птиці тільки вищих сортів. Жодних домішків і консервантів, тож сміливо куштуйте та пригощайте своїх діток", – наголосила головний технолог Віра Гребеник.

світовому співтовариствівсе більше уваги приділяють корисній та безпечній їжі. Багато людей починають замислюватися над тим, які продукти харчування вони купують, чи є там консерванти, генномодифіковані складові. На цьому тлі актуального значення набувають фермерські продукти мережі крамничок "ПоплавОК. На сьогодні ковбасний цех замкнутого виробництва випускає більше 30-ти найменувань ковбасних виробів це варені, копчені, напівкопчені, твердокопчені ковбаси, сосиски і сардельки. Весь процес виробництва проходить ретельний поопераційний контроль, що гарантує якість і дотримання всіх норм ДСТУ. Моя ідеологія національного харчування: "Українцям – українське!". Запрошую до мережі крамничок "ПоплавОК". Якість вища ніж ціна !" – сказав Михайло Поплавський .

poplavok4

Дивіться відео з презентації за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=e5QyRiEXan0

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...