Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

У Чехії з'явився "ресторан-собака", де наливають роботи

2 грудня 2018, 01:30

Замовити пиво тут можна тільки через термінал, який також сам відкриє і розіллє вино

У чеській столиці відкрили найбільший хайтек-бар, де практично весь персонал – адміністратора, офіціантів і барменів – замінили роботи.

Замовити пиво в закладі можна через спеціальний апарат, який приймає замовлення тільки через мобільний додаток. Він сам відкриває пляшку вина і розливає його по келихах, замовлення подають клієнту на спеціальній роботизованій таці.

Тут можна і поїсти, але все меню в барі тематичне – за смаком і консистенцією вся їжа нагадує їжу космонавтів. Це перетерті страви в герметичних пакетах і сухарики з печивом. Правда, поки що їх готують люди, а не роботи.

Власник бару Марсель Сура вважає, що за закладами подібного роду майбутнє і скоро ресторанів і кафе з живими офіціантами не залишиться і зовсім.

Заклад розрахований на 40 відвідувачів, а будівля, в якій він розташований, зовні нагадує собаку. Звідси і з'явилася його назва – "Кібер-дог".

Раніше ми повідомляли про ресторан в Непалі, де
роботи замінили всіх офіціантів.

Крім того, в Норвегії вирішили завести роботів-поштарів. Першим експериментальним містом став Конгсберг.

Реклама

Також ми писали, що в запорізькомуМузеїНаукибудевестиекскурсіїроботизований гід.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...