Цього року Великдень припадає на довгі травневі вихідні. А це означає, що є час потішити себе і рідних вишуканими стравами та потренуватися в мистецтві випічки, присвяченій не тільки цьому святу. І не просто потренуватися, а ще похвалитися своєю майстерністю перед усією Україною. І заробити призи!
ПРИЙОМ АНКЕТ ЗАВЕРШЕНО. ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА УЧАСТЬ!
Подробиці щотижневого конкурсу випічки
Щотижня ми, разом з брендом "Духмяна Хата" та програмою "Ранок з Україною" , обиратимемо найоригінальніший рецепт випічки.
Будь-якої дріжджової випічки, секретом приготування якої ви можете поділитися з Україною: це можуть бути і традиційні пироги, пампушки і млинці, знайомі кожній українській господині, а можуть бути і рецепти французьких круасанів, італійської піци — адже українці завжди готові вчитися нового та не соромляться запозичувати найкраще з інших культур.
Після визначення першого переможця, раніше розміщені рецепти і анкети не вибувають, журі розглядатиме їх повторно на всіх 4-х етапах конкурсу. Тож у вас залишається шанс на перемогу.
Щоб взяти участь у конкурсі та розіграші призів, вам необхідно сфотографувати свій шедевр дріжджової випічки так, щоб у кадрі був той елемент, без якого спекти його було б неможливо — упаковка дріжджів "Духмяна Хата" *
*Обов'язкова умова конкурсу
Подарунки за найкращі рецепти
Щотижня (впродовж 4-х тижнів) розігрується головний приз — хлібопічка. А також заохочувальні призи (набір з 5 речей) за 2-е та 3-е місце в конкурсі на найкращу дріжджову випічку.
Хлібопічка та брендований фартух від “Духмяна Хата”
Кухонні ваги
Мірний стакан
Прихватка
Пензель
Фартух брендований
ПРИЙОМ АНКЕТ ЗАВЕРШЕНО. ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА УЧАСТЬ!
Готуємо мереживну паску "Крафін"
Я Григорій Герман і я обожнюю готувати і ділитися своїми рецептами з усією Україною. І один з найулюбленіших кулінарних процесів – випічка. Духмяна, пишна, запашна. Багатьох іноді лякає цей процес, мовляв, дуже багато клопоту. Але ви тільки уявіть запах домашніх дріжджових пиріжків, пампушок, хліба? А смак...
Цього Великодня я запланував спекти мереживну паску "Крафін" на дріжджовому тісті. Для особливого смаку я взяв журавлину. Її можна замінити курагою, родзинками, чорницею, або пелюстками мигдалю – справа вашого смаку.
ПОДРОБИЦІ РЕЦЕПТУЗаповніть анкету, щоб стати учасником