Цього року Великдень припадає на довгі травневі вихідні. А це означає, що є час потішити себе і рідних вишуканими стравами та потренуватися в мистецтві випічки, присвяченій не тільки цьому святу. І не просто потренуватися, а ще похвалитися своєю майстерністю перед усією Україною. І заробити призи!
ПРИЙОМ АНКЕТ ЗАВЕРШЕНО. ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА УЧАСТЬ!
Подробиці щотижневого конкурсу випічки
Щотижня ми, разом з брендом "Духмяна Хата" та програмою "Ранок з Україною" , обиратимемо найоригінальніший рецепт випічки.
Будь-якої дріжджової випічки, секретом приготування якої ви можете поділитися з Україною: це можуть бути і традиційні пироги, пампушки і млинці, знайомі кожній українській господині, а можуть бути і рецепти французьких круасанів, італійської піци — адже українці завжди готові вчитися нового та не соромляться запозичувати найкраще з інших культур.
Після визначення першого переможця, раніше розміщені рецепти і анкети не вибувають, журі розглядатиме їх повторно на всіх 4-х етапах конкурсу. Тож у вас залишається шанс на перемогу.
Щоб взяти участь у конкурсі та розіграші призів, вам необхідно сфотографувати свій шедевр дріжджової випічки так, щоб у кадрі був той елемент, без якого спекти його було б неможливо — упаковка дріжджів "Духмяна Хата" *
*Обов'язкова умова конкурсу
Подарунки за найкращі рецепти
Щотижня (впродовж 4-х тижнів) розігрується головний приз — хлібопічка. А також заохочувальні призи (набір з 5 речей) за 2-е та 3-е місце в конкурсі на найкращу дріжджову випічку.
Кухонні ваги
Мірний стакан
Прихватка
Пензель
Фартух брендований
ПРИЙОМ АНКЕТ ЗАВЕРШЕНО. ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА УЧАСТЬ!
Готуємо мереживну паску "Крафін"
Я Григорій Герман і я обожнюю готувати і ділитися своїми рецептами з усією Україною. І один з найулюбленіших кулінарних процесів – випічка. Духмяна, пишна, запашна. Багатьох іноді лякає цей процес, мовляв, дуже багато клопоту. Але ви тільки уявіть запах домашніх дріжджових пиріжків, пампушок, хліба? А смак...
Цього Великодня я запланував спекти мереживну паску "Крафін" на дріжджовому тісті. Для особливого смаку я взяв журавлину. Її можна замінити курагою, родзинками, чорницею, або пелюстками мигдалю – справа вашого смаку.
ПОДРОБИЦІ РЕЦЕПТУЗаповніть анкету, щоб стати учасником