Поділитися в соц мережах:

Facebook Twitter

Підпишіться на нас:

ПОВЕРНУТИСЯ

Італійський хліб

Литвинчук Оксана, 48 років м. Буча

Італійський хліб

Інгрієнти:

Борошно 400 г
Дріжджі Духмяна хата - 21 г
Вода - 220 мл
Оливкова олія - 3 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
Італійські трави - 2 ч. л.
В'ялені томати - 50-80 г

Спосіб приготування


1. В теплій воді розчинити цукор та сіль,додати дріжджі і 1ст. л .борошна. Залишити у теплому місці на 10 хвилин, щоб підійшла опара. У просіяне борошно додати італійські трави. Та до однорідності перемішати. Далі опару влити у борошно з додаванням оливкової олії. Все ретельно замісити. Залишити підходити на 1 годину.
2. Розкатати із тіста прямокутник. Викласти на нього в'ялені томати та скрутити рулетом. Покласти у форму до підняття. Випікати про температурі 180`С 35-40 хвилин.

ПОВЕРНУТИСЯ