Поділитися в соц мережах:

Facebook Twitter

Підпишіться на нас:

ПОВЕРНУТИСЯ

Солодкий пиріг "Насолода"

Валентина Приходько, 35 років Дніпропетровська обл., м. Кам`янське

Солодкий пиріг "Насолода"

Солодкий пиріг "Насолода"(власний рецепт)

Для тіста:

Молоко -250 мл.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Олія – 2 ст. л.
Ванілін – 1 пакетик
Дріжджі «Духмяна хата» - 20 гр.
Борошно(скільки візьме тісто).

Для начики:

Молоко - 400 мл.
Пудинг – 1 упаковка
Яблука – 2 шт.
Апельсин - 0,5 шт.
Кориця – 1 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.

Приготування :

1) Опара: підігрійте молоко, цукор, сіль, ванілін, дріжджі змішати і дати підійти 0,5 год.
2) В опару додати олію, ванілін і поступово ввести просіяне борошно. Тісто не повинно бути надто тугим. Залишаємо на 1,5 год.

В цей час готуємо начинку.

3) Начинка: яблука ріжемо невеликими кубиками, апельсин – слайсами, додаємо цукор, корицю, 1 ст. л. води і варимо приблизно 3 хв. Залишаємо охолоджуватись. Пудинг готуємо, як вказано на етикетці.

Формування:

Тісто розділити на 5 частин ( можна зробити 6 –ту невеличку – для прикрашання), розкатуємо рівними кружечками.

Одну частину ставимо в центр дека, викладаємо яблучно-апельсинову начинку і накриваємо 2-ю частиною тіста (защипуємо).

На наступний кружечок викладаємо пудинг, скручуємо рулетом і потім розрізаємо вздовж – не дорізаючи до кінця, з одного краю, 2см. Переплітаємо дві частини між собою.

Робимо три такі «коси» і викладаємо навколо тіста з яблучно-апельсиновою начинкою, защипуючи між собою. Прикрашаємо на власний смак. Даємо тісту підійти 30 хв.

Випікати 40 хв. При 160 градусах. За 10 хв. до закінчення випікання – змазати жовтком.

Приємного частування!!!

ПОВЕРНУТИСЯ