- Усі автори
- Пошук за алфавітом

Ірина Маслова
редакторка
У ЗМІ з 2004 року, з невеликими перервами для роботи в кіно. Співпрацювала з телеканалом "1+1", інтернет-журналом "Йод.media" та іншими. Пише для читачів "Сьогодні" на теми стосунків з самим собою і людьми, а також про світ захоплюючої гастрономії.
Все статьи автора
Попкорн не виходячи з дому: рецепт повітряної кукурудзи з карамеллю
Тістечка "Паштел-де-ната" із заварним кремом: рецепт Григорія Германа
Як приготувати смачну домашню шаурму: ТОП-5 рецептів
Сир тофу: користь, шкода і правила вибору
Як вибрати якісне м'ясо – 6 головних правил
Розвантажувальні дні: чи мають вони бути і якими
Улюблені десерти дитинства: 5 рецептів радянських солодощів
Соковиті й ситні шведські фрикадельки: готуємо в мультиварці
Український суперфуд – чай із шипшини: корисні властивості та рецепти
Аперитив і дижестив: що це таке, коли і з чим їх подають
Новини партнерів
Популярні статті
Новини партнерів