I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати свинину смачно і щоб нічого не зіпсувати

Перед приготуванням м'ясо має бути кімнатної температури, а солити і перчити його треба наприкінці

Перше правило, яке забезпечує п'ятдесят відсотків успіху в приготуванні смачної свинини – вибрати і купити хороше м'ясо. Далі треба дотримуватися порад від експертів – і тоді на вашому столі опиниться соковита свинина. 8 важливих правил цього процесу знайдете нижче.

Якщо перебуваєте в пошуках вдалого подарунка, скористайтеся идеями з нашого травневого календаря свят.

Реклама

Правило №1. Перед приготуванням свинина має бути кімнатної температури

Завжди розморожуйте м'ясо перед приготуванням. Починати готувати свинину треба, коли вона кімнатної температури.

Читайте також:

Реклама

Правило №2. Маринуйте м'ясо перед приготуванням

Це, по-перше, додасть м'ясу аромат, по-друге, пом'якшить його і зробить соковитішим. Перед тим, як маринувати м'ясо, зробіть у ньому невеликі надрізи.

Правило №3. Беріть правильні спеції для свинини

Реклама

Це кмин, перець чилі, орегано, часник, розмарин і чебрець. Часник краще брати свіжий подрібнений. Солити і перчити м'ясо треба після приготування.

Правило №4. Прогрівайте сковороду або духовку перед приготуванням м'яса

Сковорода чи духовка, які не нагріваються до потрібної температури, вплинуть на те, як готується м'ясо, і на час, необхідний для приготування. Якщо смажите м'ясо на сковороді, вона обов'язково має бути дуже гарячою.

Правило №5. Завжди враховуйте розмір сковороди і кількість м'яса

Занадто багато м'яса в маленькій сковороді не дадуть йому нормально приготуватися. Воно смажитиметься нерівномірно.

Правило №6. Видаляйте плівку з м'яса, якщо ви готуєте реберця

Так реберця будуть соковитіше, м'якше та ароматніше.

Правило № 7. Супроводжуйте свинину смачними соусами

Свинина універсальна, поєднується з будь-яким соусом на ваш смак. Найкращі – вершково-грибний, гірчичний або сальса верде.

Правило № 8. Дайте м'ясу відпочити перед подачею

"Відпочинок" дозволить м'язовим волокнам розслабитися, а соки, які були втрачені при розрізанні, реабсорбуються, тому м'ясо залишиться ніжним і соковитим. Нещільно накрийте м'ясо фольгою і залиште 15 хвилин.

За матеріалами: Lovefood.com.

Тут знайдете 15 лайфхаків, як смачно приготувати курку.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти