Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як запекти м'ясо в рукаві у духовці: покроковий рецепт

Рецепт запеченої свинини у рукаві з сиром

М'ясо в рукаві в духовці
М'ясо в рукаві в духовці
Фото: Depositphotos

Приготування м'яса в духовці – нескладний, хоча і досить тривалий процес. Щоб воно не втратило соковитості, його можна запекти у рукаві.

Дивіться відео, як приготувати гречку зі свининою в горщику:

Ми поділимося рецептом запеченої в рукаві свинини з твердим сиром і спеціями. Таку страву можна подавати з овочевим салатом, картоплею і будь-якими соусами на ваш смак.

М'ясо в духовці з сиром

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 268 ккал на 100 г

Складові:

  • М'якоть свинини – 1 кг
  • Сир твердий – 50 г
  • Сіль – 1/2 ч. Л.
  • Солодка мелена паприка – 1/2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Свинину промити і обсушити.
  2. Надрізати так, щоб шматок розвернувся в пласт.
  3. Посолити, поперчити і добре натерти паприкою. Додати кілька шматочків сиру. Згорнути рулетом і скріпити кулінарною ниткою.
  4. Вкласти м'ясо в рукав і скріпити кінці.
  5. Викласти м'ясо на деко і запікати в духовці 1 годину при температурі 180°С.
  6. Готове м'ясо трохи остудити, зняти нитки і нарізати скибочками. Викласти на блюдо і прикрасити зеленню.

Як вибрати якісне м'ясо

  • В першу чергу, необхідно простежити, щоб на прилавку свинина лежала в холодильнику, адже м'ясо – швидкопсувний продукт. Оптимальна температура зберігання – 0 ... +2°С. За підтримку температурного режиму несуть відповідальність продавці.
  • Якщо м'ясо пахне кров'ю – це швидше погано, ніж добре. Можливо, при забої не були дотримані санітарні норми, тому що вся кров з м'яса має витекти. Якщо пахне кров'ю, то кров потрапила у м'ясо, і воно буде швидше псуватися;
  • Експерти радять звертати увагу і на колір м'яса – у якісного продукту він рівномірний, від світло-рожевого до темного;
  • Білим або трохи жовтуватим має бути і жир на м'ясі. Якщо він потемнів, свинина вже не першої свіжості, а якщо рожевий – тварину неправильно забили.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати м'ясо по-французьки з індички. "Сьогодні" також ділилися рецептом тушкованої свинини з овочами та оливками.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів