Уявімо буйство фарб на своїй тарілці. Ви бачите ніжне яйце пашот, під яким ховаються шматочки трохи солоноватого лосося. І ця "компанія" мирно-тихо відпочиває на подушці з хрусткого тосту і шпинату. Але і це ще не все – відкусивши трохи, ви відчуєте легкий смак вершкового сиру – це те, що має трохи "охолодити" солоність риби.
І тепер справа за вами – треба підготуватися, витратити якихось 15 хв і насолодитися! Джеймі Олівер підкаже, як усе зробити правильно.
Яйце пашот з лососем
- Час приготування
- 15 хвилин
- Калорійність
- 272 ккал на 100 гр
Інгредієнти:
10 гр копченого лосося
1 велике яйце
80 гр шпинату
50 гр скибочка цільнозернового хліба
1 ч.л вершкового сиру
1 лимон
1 зуб. часнику
Оливкова олія
Спеції за смаком
Спосіб приготування:
На деко викласти пергаментний папір, зверху – харчову плівку. Натерти плівку оливковою олією з нарізаним часником
- Нарізати і викласти лосось, зверху обережно розбити яйце
- Зав'язати яйце та рибу у вузлик, випустивши повітря
- Відварити яйце в окропі упродовж 7 хв
- Готуємо тост зі шпинатом
- Промити і просушити шпинат
- Підсмажити хліб і змастити вершковим сиром. Зверху покласти подрібнений шпинат
- Розрізати вузлик з яйцем і рибою і покласти на хліб
- Прикрасити лимоном
А тут Джеймі Олівер розповів про салат з трьох видів помідорів, сицилійське рагу з баклажанів і клафуті з вишнею.