Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Джон Террі заробив друге вилучення за 17-річну кар'єру в Прем'єр-лізі

23 серпня 2015, 16:59

Захисник отримав пряму червону картку на 54-й хвилині матчу з "Вест Бромвіч"

"Челсі" виграє в матчі проти "Вест Бромвіча". Фото

"Челсі" виграє в матчі проти "Вест Бромвіча". Фото

Капітан"Челсі"Джон Террібуввилучений у матчітретього туручемпіонату Англії проти"Вест Бромвіча".

На54-й хвилині зустрічізахисниксиніхне встигзаСаломономРондономіуклав йогона підступахдо свого штрафного.Головнийарбітр поєдинкуМарк КлаттенбургпоказавТерріпряму червону картку.

Реклама

Длябагаторічного лідера"Челсі"це видаленнясталолише другиму кар'єрі впрем'єр-лізі.Впершеце сталося з ниму квітні 2010 рокув матчіз "Тоттенхемом".Намомент видалення"Челсі"вів у рахунку(3:1)

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...