Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Футболіст "Фейєноорда" в Лізі Європи забив гол з ауту

3 жовтня 2014, 15:14

Якщо м'яч в польоті не торкнувся нікого з футболістів, то такий м'яч зараховувати не можна

М'яч залетів у ворота після вкидання з ауту

М'яч залетів у ворота після вкидання з ауту

У матчі другого туру групового раунду Ліги Європи між "Фейєноордом" і "Стандардом" стався курйозний епізод. Мікел Нелом, вкидаючи м'яч з ауту, після відскоку від землі запустив його точно в ворота. Арбітр вирішив, що під час польоту м'яча головою торкнувся Свен ван Бек і взяття воріт зарахував.

Повтор не дозволяє з упевненістю визначити, чи торкався хтось із футболістів м'яча до його попадання в ворота. Якщо торкання не було, то гол не повинен бути зарахований.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...