У Британії хокеїст в трусах заніс шайбу в ворота

9 жовтня 2018, 10:56

Незвичайний гол Патріка Дуайера судді не зарахували

Фото AFP

Фото AFP

Колишній нападаючий Національної хокейної ліги американець Патрік Дуайер завдяки своїй винахідливості потрапив в історію, яка поповнить число хокейних байок. 35-річний ветеран по ходу матчу спробував виконати досить незвичайний трюк.

У грі регулярного чемпіонату Великобританії проти "Мілтон Кейнс Лайтнінг" цей гравець клубу "Белфаст Джайтс" вирішив завезти в ворота шайбу, яка застрягла в його хокейних трусах після одного з кидків.

Поки всі шукали шайбу, Дуайер, який відчув її власним тілом, потихеньку в'їхав задом за лінію воріт і спробував її там витрусити з амуніції.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TSN (@tsn_official)

Реклама

"Я зрозумів, що мені потрібно задом наперед в'їхати у ворота і спробувати витрусити шайбу вже там, – каже Патрік. – Хіба мало що могло трапитися після цього. Але виявилося, такий гол не могли зарахувати. А шкода, я вже приготувався розповідати цю історію до кінця своїх днів. Але в підсумку вона викликала лише сміх серед товаришів по команді".

До того моменту на рахунку Дуайера в матчі вже був гольовий дубль, і такий незвичайний гол міг привести до хет-трику. Однак арбітри залишилися непохитними і гол не зарахували, так як шайба не перебувала в грі.

Всього на рахунку Дуайера 12 очок в семи матчах регулярного чемпіонату британської ліги.

Раніше ми писали, що хокеїстка Поліна Лубець отримала право грати в чоловічому чемпіонаті України.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти