Гурман-любителя поїсти даром викрили в Дніпрі. Чоловік харчувався в дорогих ресторанах, і не платив за це ні копійки. Його прийоми були безвідмовні.
На чоловіка, який прийшов пообідати, в ресторані звернули увагу відразу. Він замовив величезну порцію – подвійні картопля фрі і реберця з грибами. Всього на півтисячі гривень.
"Замовив велику тарілку. Нібито йому віра не дозволяє їсти з двох різних тарілок. З'їв відсотків 70 продуктів. Ми за ним спостерігали. І бачили як він в їжу підкинув волосся. І відразу покликав офіціанта. Мовляв, за таке – платити відмовляється", – розповідає адміністратор ресторану Артем Бобер .
Раніше ми писали, що перший підводний ресторан в Європі побудують в Норвегії.
Також нагадаємо, що британець перетворив свій сарай в кращий ресторан Лондона.