Українських молюсків з кожним роком все більш охоче купують в Європі. Тому для селян збір виноградних равликів в сезон стає вигідніше за розведення свиней.
Найвигідніше в равликову бізнесі – мати свою ферму і поставляти молюсків в ресторани. Бажано, зарубіжні. Але для цього потрібен стартовий капітал. Збирати равликів також можна і без будь-яких витрат, але тільки в сезон. Робити ставку на готову страву – найбільш ризикований варіант. Українці не готові смакувати делікатесом і купувати його з рук.
Анастасія Ечкалова збирала, готувала і продавала французький делікатес, щоб дізнатися, скільки реально українці можуть заробити на такому "слизькому" бізнесі.
Читайте також:
- Під Одесою зупинили контрабанду на мільйон
- Херсонські ресторани отримали штраф за використання російської мови
- Фотографії в глянці і мрії про красиве життя: як українки виходять заміж за мільйонерів
- На Закарпатті взялися за еко-часник
- Київські мільйонери: від однорічного малюка з Оболоні до 99-річного дідуся
- Літні вакансії: офіціантам пропонують 20 тисяч грн, а адміністраторам пляжних клубів – 12 тисяч
- У Росії злодій спалив понад мільйон рублів, намагаючись пограбувати банкомат
- Казан за мільйон доларів розбили під час пересилання поштою