Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Хаві знову забиває в Лізі чемпіонів: ефектний удар зі штрафного від легенди "Барселони"

22 квітня 2019, 22:23

Іспанський ветеран вразив ворота "Пахтакора" красивим ударом зі штрафного

/ Фото: Twitter

Катарський "Аль-Садд" у матчі групового етапу Ліги чемпіонів Азії зустрівся з узбецьким "Пахтакором". Рахунок у грі на дев'ятій хвилині прямим ударом зі штрафного відкрив колишній півзахисник "Барселони" Хаві. Матч завершився перемогою команди іспанця – 2: 1.

"Аль-Садд" і "Пахтакор" виступають у групі D Ліги чемпіонів Азії разом з "Персеполісом" (Іран) і "Аль-Ахлі" (Саудівська Аравія).

Реклама

Хаві майже всю свою кар'єру провів у "Барселоні". Легендарний півзахисник захищав кольори каталонського клубу з 1998 по 2015 рік. За цей час вихованець "блаугранас" вісім разів ставав чемпіоном Іспанії, тричі вигравав Кубок і шість разів – Суперкубок країни.

В тренді
"Шахтар" – "Бенфіка": відео голів Ліги Європи і найцікавіші моменти матчу в Харкові

Чотири рази Хаві приводив "Барселону" до перемоги в Лізі чемпіонів, і по два рази – в Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу.

На початку квітня Хаві вперше в кар'єрі став чемпіоном Катару. А його команда "Аль-Садд" завоювала 14-й титул в історії. В активі ветерана в нинішньому сезоні 12 матчів, два роки і п'ять гольових передач. За "Аль-Садд" він виступає з 2015 року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...